e Preamble-->
Openingstijden |
|
|
|
|
| ||
Maandag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
Dinsdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
Woensdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
Donderdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
Vrijdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
Zaterdag |
08.00 |
- |
15.00 |
|
|
|
|
Assortiment |
Allergenen (bron: allergenenconsultancy) | |
Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. De Europese Unie | |
heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreactie's veroorzaken | |
vanaf 13 december 2014 vermeld moeten worden. Horeca, markt en ambachtelijke bedrijven | |
moeten de consument informatie verstrekken over 14 wettelijke allergene stoffen die bij de | |
bereiding van het product gebruikt zijn | |
| |
Voor al onze producten geldt overigens dat wij niet kunnen uitsluiten dat er door | |
kruisbesmetting allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. | |
Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om de allergenen informatie | |
regelmatig bij te werken. De productsamenstelling (receptuur) kan namelijk wijzigen. | |
| |
14 wettelijke allergene stoffen | |
1 |
Glutenbevattende granen, zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut |
2 |
Ei |
3 |
Vis |
4 |
Pinda |
5 |
Schaalvruchten, zoals amandelen, hazel- |
6 |
Soja |
7 |
Melk (inclusief lactose) |
8 |
Schaaldieren |
9 |
Weekdieren |
10 |
Selderij |
11 |
Mosterd |
12 |
Sesamzaad |
13 |
Sulfiet ( ≥10 mg sulfiet per kg of ≥10 mg per liter) |
14 |
Lupine |