click tracking
e Preamble--> Allergenen
Slagerij Heijkers.Assortiment.Ons rundvlees...weivlees.Feest.Reclame.Tips.Folders.Contact.Allergenen.
Voor al uw buffetten
SLAGERIJ RUUD EN MARLEEN HEIJKERS

Openingstijden

 

 

 

 

 

Maandag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Dinsdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Woensdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Donderdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Vrijdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Zaterdag

08.00

-

15.00

 

 

 

 

Assortiment

Vers vlees Varken

Vers vlees Rund

Vers vlees Kip

Gehakt en gehaktprodukten

Worst en vleeswaren

Traiteur

Sauzen en salades

Allergenen   (bron: allergenenconsultancy)

Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. De Europese Unie

heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreactie's veroorzaken  

vanaf 13 december 2014 vermeld moeten worden. Horeca, markt en ambachtelijke bedrijven

moeten de consument informatie verstrekken over 14 wettelijke allergene stoffen die bij de

bereiding van het product gebruikt zijn

 

Voor al onze producten geldt overigens dat wij niet kunnen uitsluiten dat er door

kruisbesmetting allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen.

Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om de allergenen informatie

regelmatig bij te werken. De productsamenstelling (receptuur) kan namelijk wijzigen.

 

14 wettelijke allergene stoffen

1

Glutenbevattende granen, zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut

2

Ei

3

Vis

4

Pinda

5

Schaalvruchten, zoals amandelen, hazel-, cashew-, wal-, pecan-, para-, en pistachenoten

6

Soja

7

Melk (inclusief lactose)

8

Schaaldieren

9

Weekdieren

10

Selderij

11

Mosterd

12

Sesamzaad

13

Sulfiet ( ≥10 mg sulfiet per kg of ≥10 mg per liter)

14

Lupine